© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.06.2016 14:40:04

Ibrahimović ne sme v Manchester

Reuters

Nogometni svet se že nekaj časa ukvarja s tem, kje bo kariero nadaljeval Zlatan Ibrahimović.

Kapetanu švedske reprezentance bo konec meseca potekla pogodba s PSG-jem in bo prost brez odškodnine, zato se zanj zanima kopica klubov, tudi tistih največjih.

Govorice pravijo, da je najbližje prestopu v Manchester Untied, s katerim naj bi že dorekel pogoje sodelovanja. Pri rdečih vragih bi se spet srečal z Josejem Mourinhom, s katerim sta v preteklosti sodelovala pri milanskem Interju. Vendar pa bo očitno moral še malo počakati, preden bi lahko podpisal pogodbo na Old Traffordu.

Selektor švedske izbrane vrste Erik Hamren namreč glavnemu zvezdniku ekipe ne dovoli, da bi med Eurom zapustil reprezentančni tabor. "Za Zlatana ne bi bilo dobro, če bi se odpravil v Manchester. Razumem, da se v medijih veliko govori o njem, ne samo na Švedskem. To mi je jasno," je švedskim medijem povedal Hamren in dodal, da dogajanje okoli Ibrahimovića nima nobenga vpliva na ekipo: "Odlično obvladuje celotno zadevo in lahko ste mirni, fantje ne čutijo nikakršnega negativnega vpliva. Prav nobenega."

Švedi se tako lahko povsem mirno pripravljajo na ponedeljkov obračun skupine E z Irsko, ki ga bodo odigrali na Stade de Franceu.