© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.06.2016 09:27:29

Kakšna je prihodnost nekoč izjemnega strelca?

Profimedia

Potem ko je blestel v dresu madridskega Atletica, za katerega je na 90 tekmah zabil 70 golov, se je Radamel Falcao pred tremi leti preselil k Monacu. Francoski klub je takrat zanj odštel 43 milijonov evrov odškodnine.

Čeprav je z njim podpisal petletno pogodbo, zanj ni veliko igral. Najprej mu je januarja 2014 to preprečila poškodba križnih vezi, potem pa je bil naslednji dve leti posojen angleškima velikanoma Manchester Unitedu in Chelseaju.

Vendar se Kolumbijec v premier ligi nikakor ni znašel, tako da so za njim že tri zelo skromne sezone, v katerih je skupno dosegel 18 zadetkov, toda v zadnji samo enega.

V tem prestopnem roku se je spet začelo veliko ugibati o njegovi prihodnosti, saj je jasno, da pri Chelseaju ne bo ostal. Za njegove usluge naj bi se zanimal novi premierligaš Middlesbrough, a 30-letni napadalec se je odločil, da ne bo ostal na Otoku.

Na svojem twitter profilu je zapisal, da se vrača v Monaco, kjer bo 24. junija začel priprave na novo sezono. Ob tem je dodal, da je zadovoljen, da se vrača v ta klub.

falcao