© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
31.03.2015 15:40:21

Armero se je naslajal ob posnetku vročih navijačic (video)

vszi

Reprezentanca Kolumbije se je v teh dneh mudila v Združenih arabskih emiratih, kjer je v Abu Dabiju odigrala prijateljsko tekmo s Kuvajtom.

Južnoameričani so srečanje dobili s 3:1, v polno pa so merili Aguilar, Cardona in Falcao, ki je uspešno izvedel enajstmetrovko. To je bila druga zmaga varovancev Joseja Pékermana v petih dneh, saj so bili pred tem v četrtek 6:0 boljši od Bahrajna.

V ekipi očitno vlada odlično vzdušje, saj so se med ponedeljkovo tekmo zelo zabavali tudi igralci, ki niso dobili priložnosti za igro in so svoje soigralce spremljali s klopi.

No ja, nekateri so se bolj osredotočili na dogajanje ob igrišču. Tako je Pablo Armero z nasmeškom na obrazu užival v posnetku na velikem ekranu, na katerem so predvajali ples vročih kolumbijskih navijačic.

Kamerapa je že  v naslednjem trenutku posnela dogajanje na kolumbijski klopi in presenetila nogometaše, v največji zadregi pa je bil Armero. Član Udineseja, ki so ga Videmčani v tej sezoni posodili Milanu, je hitro vstal, se prijel za moškost in se znašel v še večjih težavah ...