© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
31.03.2015 14:58:41

Chicarito: Da, jokam, ker ne igram (video)

Reuters

Mehiški reprezentant Javier Hernandez je konec prejšnjega tedna odločil prijateljski dvoboj Mehike in Ekvadorja.

Šestindvajsetletni napadalec je v 14. minuti dosegel edini zadetek na tekmi in doživel vsaj nekaj lepih trenutkov v tej sezoni. Chicarito je član madridskega Reala, kamor ga je posodil Manchester United, vendar dobi zelo malo priložnosti za dokazovanje.

Tako je v španskem prvenstvu nastopil na trinajstih tekmah, na njih dosegel tri zadetke in prispeval še dve podaji. Vendar pa ga boli predvsem to, da je njegova minutaža minimalna, samo eno srečanje je odigral v celoti.

Letošnja sezona se tako skoraj ne razlikuje od prejšnje na Old Traffordu, kjer se je prav tako pritoževal nad premajhno minutažo.

"Jasno je, da je moje počutje v zadnjih dveh sezonah slabo. Frustrirajoče je, da si del moštva, z njim treniraš, mu pomagaš, ampak ko pride konec tedna in tekma, ne dobiš priložnosti za igro," je povedal Mehičan, in priznal: "Da, zaradi tega tudi jokam."

Hernandez bo imel nocoj (po slovenskem času) vnovič priložnost, da okusi slast igranja, saj mehiško reprezentanco čaka prijateljsko srečanje s Paragvajem.