© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
15.10.2014 18:05:54

Mitrović: Želel sem le, da se tekma nadaljuje

Reuters

Tekma oziroma bolje rečeno incident na tekmi med Srbijo in Albanijo še vedno buri duhove. Svoj pogled na celotno dogajanje pa je podal tudi eden od glavnih akterjev Stefan Mitrović.

Srbski reprezentant je bil tisti, ki je ujel daljinsko vodeni kvadrokopter, na kateri je bila zastava s simboli Velike Albanije in ki je sprožila vsesplošni kaos.

"Zastava je sprožila prekinitev tekme, mi pa smo želeli le, da nadaljujemo z igranjem nogometa. V nekem trenutku sem videl, da lahko kvadrokoter ujamem in to sem tudi storil. Kot se jasno vidi na posnetkih, nisem imel niti najmanjše namere, da bi zastavo poteptal ali kaj podobnega," je razkril Mitrović in dodal: "Zastava se ni v niti enem trenutku znašla v mojih rokah, želel sem ujeti le kvadrokopter ali kako se že imenuje, ter ga odnesti četrtemu sodniku."

Razkril je tudi, da med tekmo ni bilo nobenih provokacij in žaljivk: "Tudi ko so se začeli incidenti, mi od albanskih nogometašev ni rekel ničesar. Z nekaterimi od njih sem igral po Evropi, vse je bilo korektno."