© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.01.2022 10:46:53

BOMBA iz Fazanerije! Ljubljenec navijačev SE POSLAVLJA! Človek, ki je OSMEŠIL angleške zvezdnike ODHAJA V ...

alesfevzer.com

Amadej Maroša odhaja na Ciper.

"Najboljši strelec čarno-bejlih v novejši zgodovini se odpravlja v tujino. Po opravljenem zdravniškem pregledu in podpisu pogodbe bo postal nov član ciprskega prvoligaša AEL Limassol," so zapisali na spletni strani aktualnih slovenskih prvakov. Od Fazanerije se poslavlja Amadej Maroša, ki je v dresu Mure na 204 uradnih tekmah prispeval 88 zadetkov, v zgodovino slovenskega nogometa pa bo za vse večne čase ostal zapisan tisti, s katerim je na Ljudskem vrtu potopil barko angleškega velikana Tottenhama.

»Za nami je eno izjemno obdobje, eno popotovanje od tretje lige do Konferenčne lige. Vesel sem, da sem rasel skupaj z Muro in bil zraven ob največjih uspehih kluba. Vsi ti uspehi mi bodo za vedno ostali v spominu. Toda vsaki zgodbi pride konec in tukaj se končuje tudi moja skupna pot z Muro. Vsaj za zdaj. Mislim, da je prišel pravi čas, da storim korak naprej v karieri. Odločitev ni bila lahka, a želim se preizkusiti tudi na tujem. Hvala vsem v klubu, ki so vseskozi verjeli vame, hvala navijačem, Black Gringosom in ostalim, ki so nam vedno stali ob strani. Res je, da odhajam iz Mure, a seveda bom ostal njen velik navijač. Hvala za vse,« je za klubsko stran povedal 27-letni napadalec.

Prestop bo uradno potrjen, ko 27-letni napadalec opravi zdravniški pregled in podpiše pogodbo, kar naj bi se zgodilo v prihodnjih dneh.