© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.01.2022 14:00:29

OGLASILA SE JE Olimpija! V Stožicah POTRDILI ODHODE teh nogometašev in pojasnili, kako je z Vidmarjem!

Martin Metelko

V zmajevem gnezdu je v teh dneh pestro.

Naši kolegi so v današnji izdaji Ekipe SN poročali o velikih kadrovskih premikih v ekipi Olimpije. Novico smo povzeli tudi na naši spletni strani. No, v današnjem dopoldnevu pa so se oglasili tudi iz pisarn zmajev in potrdili odhode iz Stožic.

“Vodstvo Nogometnega kluba Olimpija Ljubljana je ob začetku priprav na drugi del sezone šestim nogometašem predstavilo odločitev, da nanje ne računa več. To je bila odločitev, ki je sledila tehtnemu in temeljitemu premisleku, nikakor pa ni bila sprejeta čez noč. Na seznamu nogometašev, ki bodo do nadaljnjega trenirali po posebnem programu in ločeni od članske ekipe, so Mihailo Perović, Sava Petrov, Dino Špehar, Erik Gliha, Maj Fogec in Denis Šme. Vsem je dal klub dovoljenje, da si poiščejo nove delodajalce,” so zapisali pri NK Olimpija.

Pa status ikone navijačev Nejca Vidmarja, ki naj bi bil prav tako na odstrelu? “Z ekipo prav tako ne trenira vratar Nejc Vidmar, ki je zaradi poškodbe do 17. januarja oproščen vseh klubskih obveznosti,” so pojasnili v zmajevem gnezdu. Ob tem so zapisali, da sta Vitja Valenčič in Nino Pungaršek še vedno v fazi okrevanja po težjih poškodbah, glede Enrika Ostrca pa potekajo pogovori s Troyesom o možnosti predčasne prekinitve pogodbe. Lunu Bončinu in Stefanu Petroviću se januarja obeta posoja drugam.

Velja dodati, da naši viri in naše informacije vztrajajo pri tem, da so se Vidmarju v zeleno-belem gnezdu že zahvalili, da je bil vratar o tem obveščen in da vse ostalo poteka od te točke naprej.