© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
07.01.2022 20:37:47

ŠOK za Londončane! Pred serijo KLJUČNIH tekem ostali brez tega ZVEZDNIKA!

Reuters

Južnokorejski nogometni zvezdnik Son Heung Min bo zavoljo poškodbe mišice izven tekmovalnega pogona v tem mesecu, je danes sporočil italijanski strokovnjak na klopi angleškega Tottenhama Antonio Conte.

Najboljši strelec londonske ekipe v tej sezoni se je poškodoval na sredini prvi polfinalni ligaški pokalni tekmi proti Chelseju, ki jo je lanski zmagovalec lige prvakov dobil z 2:0.

Devetindvajsetletni Son bo zavoljo poškodbe manjkal na številnih pomembnih tekmah Tottenhama. Ta je trenutno na šestem mestu v premier league, v tem mesecu pa ga čakajo zahtevni dvoboji proti Arsenalu, Leicestru in Chelseaju.

Son bo zavoljo poškodbe manjkal tudi v azijskih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo letos v Katarju. Južno Korejo v tem mesecu čakata dvoboja z Libanonom in Sirijo.

Po šestih krogih v skupini A je s 14 točkami na drugem mestu. Za vodilnim Iranom zaostaja dve točki, pred tretjeuvrščenimi Združenimi arabskimi emirati pa ima kar osem točk prednosti. Na SP bosta napredovali najboljši izbrani vrsti.