© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.01.2022 16:07:01

DRAMA na Old Traffordu! Ronaldo klubu postavil JASEN ULTIMAT! Zaradi tega je ZAGROZIL Z ODHODOM!

PROFIMEDIA

Cristiano Ronaldo ni zadovoljen z izbiro trenerja.

Z neprepričljivimi predstavami Rdečih vragov se nad Old Traffordom znova zbirajo temni oblaki. Čeprav je Ralf Rangnick predstavljal le začasno rešitev in se s koncem sezone seli v upravo kluba, kjer se je v zadnjih letih počutil najbolje, so v Manchestru od 'šok terapije' pričakovali več.

Obdobje medenih tednov, čeprav v resnici ni trajalo niti toliko, se je s porazom proti Wolverhamptonu končalo, številni pa že vlečejo vzporednice z ero Oleja Gunnarja Solskjaera. Med navijači je vse več nezadovoljstva, vse prej kot rožnato pa naj bi bilo tudi stanje v slačilnici.


Britanski Daily Star poroča, da naj bi stanje v ekipi močno razjezilo tudi Cristiana Ronalda, ki ni zadovoljen z izbiro trenerja. Portugalec naj bi od vodstva kluba zahteval, da ga vključi v selekcijo strokovnega štaba, v nasprotnem primeru pa je zagrozil z odhodom iz kluba. Atmosfera v ekipi naj bi bila po poročanju otoških medijev podobna tisti, ko je na trenerskem stolčku sedel Solskjaer, njegovega naslednika pa v nadaljevanju sezone zagotovo čaka izredno težko delo. Tudi (ali pa predvsem) zato, ker bo z začetkom prihodnje prevzel še odgovornejšo funkcijo.