© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.07.2020 09:49:29

Bil je že PREČRTAN za OLIMPIJO, potem pa... So se odgovorni res USMILILI Mitje Lotriča?!?

Jurij Kodrun

So se odgovorni v slovenskem nogometu res usmilili Mitje Lotriča?

V soboto dopoldne je disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije poskrbel za celjsko olajšanje. Boštjan Jeglič je bil usmiljen do Mitje Lotriča in mu zaradi rdečega kartona, ki mu ga je Dejan Balažič zaradi ugovarjanja pokazal po srhljivki s Triglavom, naložil eno tekmo prepovedi igranja. Kazen je odslužil v Velenju, v obračunu z Olimpijo pa bo kapetan spet lahko na igrišču.

"Da je bil usmiljen? Jaz temu ne bi rekel tako. Mitja je vso sezono predano delal, zame je MVP sezone. Bila bi škoda za nogomet, če ne bi bilo tako, kot se je zgodilo. Seveda smo veseli, srečni, zdaj pa si bo moral do srede izboriti mesto v ekipi," se je nasmejal Dušan Kosić in pogled obrnil proti Mitji Lotriču, ki je nekaj metrov stran gostoval v studiu nacionalne televizije na stadionu Ob jezeru.

Številni navijači Olimpije so sicer naravnost besni zaradi odločitve NZS, še toliko bolj, ker je v nedeljo Luka Menalo na klopi (!) prejel rumeni karton, zaradi katerega ne bo mogel igrati v Celju. In to po protestu, ki je sledil neupravičeno razveljavljenemu zadetku Anteja Vukušića...