© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.07.2020 09:00:28

Naravnost V SRCE, Green Dragonsi ŠOKIRALI VSE: Zapis o 'VODSTVU' in naslovu močno odmeva!

Jurij Kodrun

Navijači Olimpije brez zadržkov pred tekmo s Celjem!

Dogajanje pri Olimpiji močno buri slovensko nogometno javnost, nad njim pa so močno razočarani tudi lastni navijači. Green Dragonsi se sicer pripravljajo na zadnjo tekmo v letošnji sezoni, ki jim lahko odnese oziroma prinese naslov prvaka, a razočaranja nad aktualnim dogajanjem in 'cirkusom' v zakulisju ljubljanskega prvoligaša ne skrivajo. V Celju si želijo svoj klub popeljati do novega naslova prvaka, čeprav se sam zavedajo, da si ga Olimpija morda niti ne zasluži. To so med drugim razkrili v iskrenem zapisu, s katerim vse svoje člane vabijo na tekmo v Celju.

"Ne glede na vse, mi te v srcu nosimo," so navijači Olimpije uvodoma zapisali na facebooku in nadaljevali: "Morda si, če pogledamo vse neumnosti 'vodstva' našega kluba, naslova niti ne zaslužimo. A dejstvo je kljub vsemu eno: VSI PRAVI NAVIJAČI OLIMPIJE BOSTE V SREDO V CELJU.
Če kdo, si kanto zaslužimo vsi zeleni mazohisti, vsi, ki nas je Olimpija v življenju tolikokrat razočarala, a nam še vedno vsaka njena tekma požene adrenalin v kri.
NAŠA LJUBEZEN JE VEČNA, termin tekme je ugoden, tako da velja apel vsem zvestim navijačem Olimpije: SE VIDIMO V CELJU!"