© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
21.07.2020 07:31:14

Hadžić UDARIL Z VSEMI TOPOVI: Jaz sem ČIST!! Veste, kdo sem, ZELO ŽALOSTNO pa je, da je OLIMPIJA...

Jurij Kodrun

Olimpijo je tik pred odločilno tekmo sezone 2019/20 zajel škandal gromozanskih razsežnosti.

Olimpija je suspendirala Safeta Hadžića!! Ker mu očita, da naj bi jemal provizijo ob prestopih nogometašev in hkrati v javnosti blatil ugled kluba, mu je zagrozila celo s policijo in kazensko ovadbo, Zdaj se je v pogovoru za časnik EkipaSN javil tudi ljubljenec navijačev Olimpije in z vsemi topovi udaril po klubu Milana Mandarića. Očitke je odločno zavrnil, hkrati pa postregel s serijo obtožujočih besed in stavkov na račun zeleno-belih.

"Glede na to, da sem dal svojo pogodbo z Olimpijo na arbitražno komisijo Nogometne zveze Slovenije, bi lahko rekel, da je dokument, ki so mi ga poslali brez pravega podpisa in brez pečata kluba ... Kot kaže, se nihče iz kluba ni pripravljen lastnoročno podpisati na ta dokument in nihče iz kluba nima poguma, da bi na dokument, ki so mi ga poslali, pritisnil klubski pečat. To se mi zdi smešno," je v pogovoru za EkipoSN dejal Hadžić in več kot očitno namignil, da se mu želi Olimpija zgolj maščevati, ker je klub predal arbitražni komisiji Nogometne zveze Slovenije. Hadžić je dodal: "Nič od tega ni res. V Olimpijo sem prišel čist, še bolj čist pa jo zapuščam. To so zame velike žalitve."

CELOTEN POGOVOR S SAFETOM HADŽIĆEM SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI RAZKRIVA TUDI VSEBINO DOKUMENTA, POSLANEGA LJUBLJANSKEMU STROKOVNJAKU. EKIPA SN JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!