© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.07.2020 18:38:12

Luč na koncu PREDORA? Barcelona je SPET v VELIKIH TEŽAVAH, toda stvari SE RAZPLETAJO!

Reuters

Pri Barceloni še vedno intenzivno delajo na tem, da bi našli kupca za Philippeja Coutinha.

V tej sezoni je bil posojen Bayernu, pri katerem pa so se odločili, da ga ne bodo odkupili. Trener Hans-Dieter Flick nanj sploh ne računa, saj ga je postavil na stranski tir. Zato se bo Brazilec čez nekaj tednov vrnil na Camp Nou. Še pred tem pa bo del ekipe, ki bo igrala v finišu lige prvakov.

No, tudi v katalonski prestolnici zanj ni prihodnosti, odgovorni v klubu se ga želijo na vsak način znebiti. Povsem nemogoče pa je, da bodo dobili toliko denarja, kot so ga zanj zapravili, ko so Liverpoolu odšteli kar 145 milijonov evrov. Na to lahko že zdaj pozabijo.

Na srečo za Barcelono je Coutinho zelo dobro zapisan na Otoku, kjer je v dresu redsev resnično blestel. Zato obstaja kar velika verjetnost, da se bo vrnil v Anglijo, a ne na Anfield, tam ga ne želijo. Si ga pa želijo pri Arsenalu. Topničarji naj bi bili zanj pripravljeni plačati 60 milijonov, na Camp Nou pa poslati še Mattea Guendouzija, ki se je znašel v nemilosti trenerja Mikela Artete.

Čeprav je fant izjemno nadarjen, je prolematičen njegov karakter, tako da zanj ni prostora v Arsenalu. To pa odgovornih v Barceloni ne moti in bi z veseljem vzeli 21-letnega vezista, ki bi povečal konkurenco v ekipi. Pri Don Balonu trdijo, da bi bili v klubu kar zadovoljni s takšnim razpletom, saj bi to pomenilo, da bi se poleg igralca rešili tudi njegove astronomske plače.