© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
09.01.2018 08:00:59

Olimpija DOKONČNO PREČRTALA vodjo mladinskega pogona Andreja Razdrha?! Bo slednjega zamenjal povsem NEZNANI Srb?

Nikola Miljković

Pri Olimpiji bodo vnovič posegli po kadrovski spremembi. Milo rečeno osupljivi.

Pretekli teden smo ekskluzivno poročali, da je v Olimpiji na pragu nova velika kadrovska sprememba, in očitno so zmaji dejansko že dokončno prečrtali Andreja Razdrha. Slednji se je pred časom vrnil v Stožice, toda ne kot trener članske ekipe, kar je bil v času Izeta Rastoderja, ampak kot vodja mladinskega pogona. Razdrh se je nemudoma lotil reorganizacije v preteklih letih precej zapostavljenega "oddelka", toda očitno je pri tem stopil na kar nekaj žuljev.

V zadnjih tednih in mesecih so se odnosi med njim in ostalimi v klubu dodobra skrhali, in sicer do te mere, da zdaj obe strani resno razmišljata o predčasnem koncu sodelovanja, ki bi sicer moralo trajati še leto in pol. A več kot očitno ne bo, zdi se, da ga bo zdaj zdaj konec. V luči tega je toliko bolj zanimiva informacija, do katere smo se dokopali: da so v Olimpiji dejansko že našli Razdrhovega naslednika. To bi lahko postal slovenski nogometni javnosti povsem neznani Milorad Mitrović.

Gre za že 68-letnega strokovnjaka, ki je bil v mladih letih tudi nogometaš, kot trener pa se je dokazoval predvsem v Turčiji. Tam je preživel skoraj 20 let, v tem času pa vodil številne različne klube, tudi ekipe Samsunsporja, Gaziantepsporja in Ankaragucuja. Nazadnje je bil sicer dejaven v Bosni in Hercegovini, leta 2011 je bil trener mostarskega Veleža. Zdaj naj bi se preselil v Ljubljano, pri tem pa je zanimivo, da so ga nekateri k Olimpiji "potiskali" že poleti 2015, ko je Milan Mandarić iskal svojega prvega trenerja za Olimpijo.

Med kandidati je bil tudi Mitrović, toda Mandarić se je skupaj z Rankom Stojićem takrat raje odločil za Marijana Pušnika. Zdaj bo očitno le dobil priložnost v Olimpiji, čeprav se poraja vprašanje, kako smotrno je za vodjo mladinskega pogona imenovati nekoga, ki s slovenskim nogometom gotovo ni tako "na ti" kot – denimo – Razdrh. Kakorkoli, Mandarić se je včeraj vrnil z dopusta, zato gre pričakovati, da bo že v kratkem vse jasno.

722-4-milorad mitrovic
Milorad Mitrović
vszi