© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.01.2018 21:49:27

PSG bi se ga rad ZNEBIL, on pa ZAVRAČA PONUDBE!

Reuters

V nogometnem svetu je mogoče praktično vse.

Glede na informacije, ki prihajajo iz Francije, je zvezdnik PSG-ja Lucas Moura pripravljen zavrniti vse ponudbe, ki bodo prišle na njegov naslov. Z izjemo ene, njegova želja je namreč, da bi zaigral za Manchester United.

Trener rdečih vragov Jose Mourinho je že razkril, da bi ga rad imel v svojem moštvu. To se je zgodilo po tem, ko mu ni uspelo pripeljati Ivana Perišića iz milanskega Interja.

Pri Telefootu pravijo, da se za Mouro zanimajo Bordeaux, Nantes, Nice in Betis, toda 25-letni krilni napadalec si želi na Old Trafford.

Toda United bo moral najprej prepričati odgovorne pri pariškem velikanu, kar ne bo lahka naloga. Rdeči vragi bi si krilnega napadalca radi izposodili do konca sezone, z možnostjo odkupa pogodbe. Pri PSG-ju pa naj nad takšno zamislijo sploh ne bi bili navdušeni, saj bi igralca radi še ta mesec prodali.

Moura je v tej sezoni povsem na stranskem tiru, nič čudnega, ko pa sta poleti v klub prišla Neymar in Kylian Mbappe. Tako je za Parižane letos odigral samo šest tekem in zabil en gol. V minuli je nastopil na 53 tekmah, na katerih je dosegel 19 zadetkov in prispeval še 11 podaj.

Brazilec je član PSG-ja od januarja 2013, ko je za 40 miljonov evrov prišel iz Sao Paula, s klubom ima podpisano še enoinpolletno pogodbo.