© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2018 07:55:32

Kako je Spalu uspelo prepričati Slovenca? TAKOLE in s TEMLE! Nič čudnega torej, da je privolil v bitko za obstanek

Jasmin Kurtić bo zamenjal delodajalca.

Če ne bo prišlo do nepričakovanega zasuka, bo Jasmin Kurtić že v kratkem postal novi član italijanskega kluba s polnim imenom Societa Polisportiva Ars et Labor. Vodstvu Spala je uspelo prepričati Atalanto, in to s ponudbo, ki je res zajetna. Modro-beli bodo namreč za Belokranjca plačali kar okrog pet milijonov evrov, kar res ni malo za nogometaša, ki v tej sezoni niti po naključju ni blestel. No, toda na stadionu Paolo Mazza so že ocenili, da Kurtića nujno potrebujejo, zato so tudi globoko pobrskali po vreči z denarjem.

Seveda pa so morali prepričati tudi reprezentanta Slovenije. Slednji je do zdaj igral za Atalanto in se s slednjo boril celo v Evropi, ne nazadnje tudi v tej sezoni nastopa v ligi Europa. Vse to zamenjati za krčevit boj za obstanek (Spal je na 17. mestu serie A, ima enako točk kot Crotone, ki bi v tem trenutku kot zadnji izpadel med drugoligaše) kakopak ni preprosto.

Toda Spalu je Kurtića vseeno uspelo prepričati, in to prav tako z denarjem. Oziroma tudi z denarjem, da ne bo kakšne zamere. Po naših informacijah bo imel namreč Kurtić v Ferrari celo precej višjo plačo kot v Bergamu! In če vemo, da mu je Atalanta letno nakazala 600.000 evrov, potem hitro postane jasno, da so se pri Spalu resnično zelo potrudili za to, da so dobili 28-letnega nogometaša iz Slovenije. Menda naj bi se po novem njegova letna plača vrtela celo okrog slabega milijona evrov!