© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2017 18:46:06

Maribor: Na tretji kot na prvi in drugi (foto)

Drago Wernig - TAKA

Trinajstkratni slovenski prvaki so se z ukrajinski prvoligašem razšli z izidom 1:1.

Za vijoličastimi je tretja prijateljska preizkušnja na turškem delu priprav. Po ruskemu Arsenalu iz Tule (1:1) in beloruskem BATE Borisovu (0:0) so se varovanci Darka Milaniča pomerili še z ukrajinsko Oleksandriyo, ki je po prvem delu prvenstva na četrtem mestu na lestvici. In tudi tretji dvoboj v Beleku se je razpletel brez zmagovalca, izid je bil 1:1 (1:1).

Mariborčani so povedli že v peti minuti, ko je Bohar postavil piko na i čudoviti akciji, v 15. minuti pa je moral po žogo v svojo mrežo tudi Cotman. Basov je po podaji iz kota sprožil z roba kazenskega prostora, Uskoković je z glavo skušal prestreči žogo, a jo je usmeril v prečnik, od katerega se je odbila za golovo črto.

bohar dw
Drago Wernig - TAKA
Ekipa iz Ljudskega vrta se je predstavila v postavi: Cotman (od 46. Obradović), Palčič, Šuler (od 61. Hotić), Defendi, Uskoković, Kabha, Pihler, Bohar, Vršič (od 76. Viler), Tavares (od 76. Zahović), Novaković (od 76. Hajrić). Sallalich, Vrhovec in Ahmedi so poškodovani, Handanoviću je trener namenil počitek, izven kadra so ostali Bajde, Štor, Celar in Moravac.

Galerija