© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2017 16:02:32

Zlatko Zahović o okrepitvah Maribora: Kadrovske spremembe so tiste, ki ...

Drago Wernig - TAKA

Športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović je spregovoril o tem,ali se še pripravljajo kakšne kadrovske spremembe pri Mariboru.

Zlatko Zahović navijače vijoličastih v zadnjih mesecih nagovarja samo preko uradnega klubskega kanala in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Športni direktor vijoličastih je v kratkem intervjuju spregovoril tudi o morebitnih kadrovskih spremembah do začetka spomladanskega dela prvenstva.

"Kadrovske spremembe so tiste, ki nas v tem trenutku najbolj navdušujejo. Govorim o fantih iz naše šole, ki so se zelo dobro prilagodili. Tehnično in fizično so na vrhunskem nivoju, na nivoju, na kakršnem so tudi njihovi starejši kolegi. V taktičnem smislu se še prilagajajo. Gre za fante, ki so dovzetni do vseh informacij. Naredili so že velik preskok. Potrebujejo kilometrino in mi jim bomo dali priložnost. Čez čas pa bodo seveda prevzeli glavne vloge v našem moštvu," je dejal Zahović.

Ali to pomeni, da Maribor novih okrepitev ne bo več pripeljal? "Ne, ne. Bilo bi brezpredmetno. To, kar smo videli tukaj, smo tudi pričakovali. Kar smo delali v preteklosti, da bi imeli vrhunske fante, ki bi jih potem lahko vključevali, se zdaj obrestuje. Vse skupaj se je pokazalo kot dobro, fantje napredujejo in čakamo, da prevzamejo glavne vloge. Prihodnost je zelo svetla," je zaključil Zahović.