© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
30.12.2016 08:38:53

Kje bo igral Kronaveter? Kitajski ponudbi se je pridružila še ena

www.alesfevzer.com

Olimpija bo v nadaljevanje sezone skoraj gotovo krenila brez Roka Kronavetra, vendar za zdaj še ni jasno, kje naj bi 30-letni Mariborčan nadaljeval kariero.

Že kar nekaj časa je bolj ali manj jasno, da je Rok Kronaveter skoraj gotovo že odigral zadnjo tekmo v dresu Olimpije. Ne le zato, ker mu bo po koncu sezone potekla pogodba z aktualnimi prvaki in je januar zadnja priložnost za prodajo, temveč tudi ali predvsem zaradi znanih dogodkov v končnici jeseni. Še zlasti na zadnji domači preizkušnji s Krčani, ko so mu Green Dragons na zelo žaljiv način sporočili, naj odide iz kluba.


V preteklem obdobju je bilo največ govora o tem, da bi utegnil 30-letni Mariborčan, ki ima obilo zaslug, da se je naslov prvaka po 21 letih vrnil v Ljubljano, kariero nadaljevati na Kitajskem. "Takšna možnost obstaja, vendar ni edina," je pred časom razkril Ranko Stojić, medtem pa nam je prišlo na uho, da naj bi bila ena od možnih različic tudi selitev v Združene arabske emirate, kamor bo Rok Kronaveter na začetku prihodnjega leta sicer skoraj gotovo odpotoval. Kakopak z B-reprezentanco, ki bo v Abu Dabiju 10. in 13. januarja odigrala prijateljska dvoboja s Savdsko Arabijo oziroma Finsko.


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!