© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2016 13:57:38

Neymar razkril svoj naslednji klub

Zvezdnik Barcelone in brazilske reprezentance Neymar je odkrito spregovoril o prihodnosti in kam bi ga ta lahko popeljala.

Kakršenkoli klub bi bil z zvezdnikom takšnega kova seveda prezadovoljen, medtem ko bi bil tudi sam Brazilec prva violina skoraj vseh klubov na svetu. Še najmanj prav Barcelone, za katero igra, in Reala iz Madrida, kjer je trenutno nedotakljiv Cristiano Ronaldo.

A kot je poudaril 24-letni Brazilec, sam ne igra nogometa zato, da bi bil prvi zvezdnik, ali da bi osvojil zlato žogo. Igra ga zaradi užitka in tako nekako je tudi razkril svoj naslednji klub, ali vsaj klub, za katerega bo enkrat zaigral. 

In ker je tako zelo navezan na svojo domovino, bi rad enkrat znova zaigral v tamkajšnjem klubskem nogometu. Toda ne za Santos, od koder ga je pot zanesla v Katalonijo, ampak za Flamengo. Zakaj? 

"Če bi lahko, bi zaigral za Flamengo. Velikanska čast bi bila igrati na Maracanaju," je dejal zvezdnik Barcelone po dobrodelnem obračunu v podporo Chapecoenseju in pristavil. "Na tej zelenici bi igral cele dneve. Je klub, za katerega hočem igrati." 

Kako bi si pri omenjenem brazilskem klubu iz Rio de Janiera želeli, da bi lahko tam svoj talent na veliko razkazoval že zdaj.