© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
25.12.2015 11:43:43

Kenan Horić: Čas je za naslednji korak v moji karieri

m24

Branilec Domžal je v pogovoru za medije v Bosni in Hercegovini zatrdil, da ima kar nekaj ponudb drugih klubov.

Nogometaši Domžal so po jesenskem delu Prve lige na tretjem mestu lestvice, v 22 kolih so dobili zgolj 14 golov. Eden glavnih razlogov za to je tudi Kenan Horić, ki opravlja izvrstno delo v osrednji obrambi.

25-letni branilec trenutno počiva v rodni Zenici in premleva doseženo v jesenskih mesecih. "Mislim, da je za nami uspešna polsezona. Imeli smo nekaj smole na nekaterih tekmah, toda tretje mesto v prvenstvo in pokalni polfinale sta dosežka, ki zadovoljujeta naš ambiciozni klub. Gotovo bo to nepredvidljiva sezona, ki bo zanimiva do konca. Poleg Maribora in Olimpije se bosta za naslov borili tudi ekipi Domžal in Gorice, tako da nas čaka zanimiv boj," je Horić dejal za spletni portal sportsport.ba.

Nekdanji kapetan Ćelika je priznal, da so imeli ravbarji težave z doseganjem zadetkov. "Naš največji problem je gotovo realizacija. Verjamem, da bodo v klubu pozimi posegli po okrepitvah in da bodo Domžale do konca v igri za naslov v prvenstvu in pokalu," je dejal Horić, ki pa je morda že odigral zadnjo tekmo v rumenem dresu.

"ČE MI NE USPE ODITI POZIMI ..."
"Odigral sem 70 tekem v dveh letih in s statusom in igrami v Domžalah sem zadovoljen. To je odlična sredina za dokazovanje in z ljudmi v klubu imam res dobre odnose. Mislim pa, da je čas za naslednji korak v moji karieri. To bi gotovo bila močnejša liga, kjer bi lahko še bolj napredoval. Imam ponudbe, toda ne želim javno povedati ničesar, dokler stvari niso dorečene. Če pozimi ne bom uspel oditi iz Domžal, potem bom naredil vse, da skupaj s soigralci pridemo vsaj do ene lovorike," je zaključil Horić.

Slednjega je opazil in pohvalil tudi trener Maribora Krunoslav Jurčić, na delu pa si ga je ogledal tudi že selektor Bosne in Hercegovine Mehmed Baždarević.