© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
19.02.2015 14:19:33

Vuk: Vrha ne smemo prepustiti nikomur

Grega Wernig

Domžalski napadalec verjame v uspešno nadaljevanje prvenstva

Domžalčani nadaljujejo priprave na spomladanske izzive, po zadnji prijateljski preizkušnji proti Kapfenbergu, ki so jo rumeno-modri sicer dobili z izidom 1:0, je bil Luka Elsner s podobo svoje ekipe, milo rečeno, razočaran.

"Trenerjeve kritike sprejemamo in jih jemljemo zelo resno. Po drugi strani pa si tudi igralci želimo vseskozi napredovati in iztržiti maksimum. Trener želi vse malenkosti pripeljati do popolnosti in tako je tudi prav. Vsak igralec bi moral razmišljati enako, tako da so kritike dobrodošle in upam, da jih bo v prihodnje čim manj. Povsem zaupamo trenerju in mu tudi sledimo, ker se je že jeseni pokazalo, da pozna pot do uspeha," pravi Slobodan Vuk, ki z optimizmom pričakuje nadaljevanje sezone: "Po mojem mnenju smo še močnejši kot jeseni. Novinci so v ekipo prinesli dodatno kakovost in verjamem, da bomo močno mešali štrene pri vrhu lestvice. V pomlad gremo kot vodilni in tega položaja ne smemo prepustiti nikomur. Braniti ga moramo do zadnjega atoma moči. Že prva tekma bo zelo pomembna. V Velenju moramo osvojiti ves izkupiček in potem uspešno nadaljevati."

Slobodana Vuka prestavitev začetka nadaljevanja prvenstva ni navdušila: "Igralci komaj čakamo, da se prvenstvo začne. Priprave bodo teden dni daljše, kar pomeni precej več treningov in dodatno čakanje na prave tekme."