© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
08.02.2015 18:21:42

Francoz med domžalskima vratnicama

Vodilna ekipa slovenskega prvenstva z Romuni brez golov.

Domžalčani so na pripravah v Turčiji nadaljevali niz prijateljskih preizkušenj. Odigrali so tretjo in še tretjič remizirali. Pomerili so se z romunskim prvoligaškim moštvom Targu Mureš, ki je po prvem delu prvenstva na petem mestu na lestvici, v 90 minutah sta mreži ostali nedotaknjeni. Luka Elsner se je tokrat odločil za postavo Vidmar (od 46. Trilles), Skubic, Horić, Korun, Dobrovoljc (od 46. Kous), Zec, Simić (od 79. Aneff), Majer (od 46. Požeg Vancaš), Morel (od 75. Juninho), Črnic (od 72. John), Vuk (od 46. Eterović).

Zaradi okrevanja po poškodbi so manjkali Dejan Trajkovski, Dejan Milić, Alen Ožbolt in Yann Mvita Nkelu, trener v kader ni uvrstil Andree Blejdee, Aladina Šišića, Žana Kumra, Ernesta Grvale in Ajdina Mulalića.

Potem ko si je Dejan Milić zlomil roko, so se bili rumeno-modri kakopak prisiljeni odzvati, na preizkušnji je Antonin Trilles. Gre za 31-letnega francoskega čuvaja mreže, ki je nazadnje branil za Bangkok United, pred tem so bile njegove ekipe Arles-Avignon, Ajaccio, Marignane in Etoile. Na prvi tekmi v domžalskem dresu se je najbolj izkazal v 89. minuti, ko je obranil strel z bele točke.