© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
02.02.2015 19:36:26

Tavares z novo pričesko

Drago Wernig - TAKA

Za Mariborčani je v Beleku drugi delovni dan.

Mariborčani so na pripravah na turški rivieri že na pravi delovni temperaturi. Okolje je znano, v Beleku so že četrtič, pogoji so kljub nekoliko vetrovnemu vremenu znova izvrstni. »Vse je čudovito,« pritrjuje Dare Vršič. Tudi zdravstveni bilten je iz dneva v dan ugodnejši, v ponedeljek je po posebnem programu vadil le še Robert Pušaver.

Ob vsakodnevnih treningih imajo Mariborčani predvidenih tudi šest prijateljskih preizkušenj, prva je na sporedu že v torek. Tekmec bo poljski prvoligaš Belchatow, ki nadaljevanje prvenstva pričakuje na devetem mestu na lestvici, dvoboj se bo začel ob 14. uri. V sredo je nato na vrsti dvoboj z BATE Borisovim, nakar si bodo sledili še Litex, Steaua, Gyor in Partizan.

V dvoboju s Poljaki se bo skoraj gotovo predstavil tudi kapetan vijoličastih. Pri Marcosu Tavaresu smo navajeni, da pozornost bolj kot ne vzbuja s svojimi odličnimi igrami, na pripravah v Beleku mu je to uspelo tudi na drugačen način. Omislil si je novo pričesko, kakršne doslej pri brazilskemu virtuozu s slovenskim potnim listom nismo bili navajeni.