© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
12.10.2014 15:30:26

Karapetrović: Dokazati, da nas derbi ni uspaval

Nikola Miljković

Nogometaši Olimpije so na reprezentančni premor odšli z mešanimi občutki. Bili so zadovoljni zaradi podobe, ki so jo pokazali na večnem derbiju, a hkrati se niso mogli izogniti občutka, da bi lahko oziroma morali v Ljudskem vrtu osvojiti ves izkupiček.

"Glede na to, da bomo v prihodnjih 14 dneh odigrali kar šest zahtevnih tekem, nam ne preostane nič drugega, kot da smo dvignili intenzivnost vadbe, ki se bo zdaj počasi zmanjševala," o osnovnem namenu v reprezentančnem premoru pravi Darko Karapetrović

Trener
kakopak že razmišlja o naslednjem ligaškem izzivu, v sredo bodo v Stožicah gostovale Radomlje: "Ne pozabimo, da je ta ekipa še vedno v razvoju. Imamo kar nekaj zelo mladih fantov, ki so nagnjeni k nihanjem v igri. Na vso srečo imamo v moštvu tudi nekaj prekaljenih posameznikov, ki s svojimi izkušnjami pomagajo mlajšim, da se hitreje razvijajo. Ekipa Radomelj je na zadnjih nekaj tekmah pokazala, da ima določeno kakovost. Ostati moramo zbrani in delati, kot da se je sezona komaj začela."

Z izjemo poškodovanih Josipa Golubarja in Matica Finka, ki bosta odsotna večji del sezone, ostali nemoteno opravljajo svoje delo. "Zadovoljen sem s pristopom fantov. Vedo, da jih v naslednjih tednih čakajo zahtevne preizkušnje, ki bodo pokazale, v kolikšni meri smo se uspeli vrniti na realna tla po vrhunsko odigranem derbiju. Mnogi so že pozabili, kaj se je dogajalo preteklo soboto, kar je tudi prav. Dokazati moramo, da nas derbi ni uspaval. Verjamem, da bomo proti Radomljam prikazali kakovostno predstavo, ki bo nagrajena z novimi tremi točkami," je povedal trener Olimpije.