© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2019 15:54:16

ŠOK! Udarila sta se PREDSEDNIK IN KAPETAN Reala: BESEDE OSUPNEJO, Ramos je zahteval ...

Reuters

V Madridu več kot očitno prihaja do vse večjih trenj.

Kraljevi klub je v torek senzacionalno izpadel po domači katastrofi z 1:4 proti Ajaxu, pri čemer ni sodeloval Sergio Ramos.

Bil je suspendiran, v častni loži pa so ga spremljale kamere Amazona za njegov dokumentarec. Vseeno se je po tekmi soočil z moštvom in se zapletel v prerekanje s prvim možem Reala Florentinom Perezom.

Pri Asu so razkrili podrobnosti, ki jih je potrdila tudi Realova Marca: Ramosu je počil film, ko je videl Pereza, kako obravnava njegove soigralce. 

Perez je agresivno postopal do igralcev in jim očital pomanjkanje motiva in predanosti klubu. Uporabil je besedo "sramota", na kar je prekipelo Ramosu, ki je Perezu očital pomanjkanje vizije in pravih načrtov. Dejal mu je je tudi, da so ga večkrat opozorili, naj pripelje okrepitve. Perez je zagrozil, da ga bo vrgel iz kluba, Ramos pa mu je vrnil: "Izplačaj me in grem. Dal sem vse za ta klub in trpel za grb, za klub in zate." Celotno moštvo je bilo poleg, ko je Ramos streljal puščice proti predsedniku kluba.

Vodstvo Reala se je nato sestalo in skušalo rešiti, kar se rešiti da, a do pravih zaključkov niso prišli. Tema so bili tudi sestanki s Solarijem in takojšnja noga, obenem pa novačenje, da bi se v klub vrnil kar Jose Mourinho. Nič od načrtovanega nato niso izvedli, še poroča španski AS.