© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2019 15:30:48

NEVERJETNA Buffonova odločitev ob HUDI NAPAKI, ki je PSG izločila iz LIGE PRVAKOV! Zdaj bo ...

Ta vest je presenetila praktično vse.

Ne samo Damir Skomina, tudi Gianluigi Buffon, legendarni italijanski vratar, je močno zaznamoval sredin obračun PSG-ja in Manchester Uniteda. Čeprav Italijan ni bil vpleten v tisto tako zelo odmevno enajstmetrovko v 94. minuti, pa ta enajstmetrovka ne bi odigrala nobene odločilne vloge, če Manchester United ne bi že tako ali tako vodil 2:1. Pri čemer so rdeči vragi drugi zadetek prek Romeluja Lukakuja dosegli zaradi izjemno hude Buffonove napake.

Resda na mokrem igrišču, a legendarni Gigi je po strelu od daleč posredoval nedopustno slabo, žogo odbil predse in belgijskemu napadalcu omogočil lahek zadek. V slovitem časniku L'Equipe je dobil ponižujočo oceno 2, vendar pa to nikakor ne pomeni, da Buffon neslavno končuje kariero. Čeprav se je še ena sezona zanj končala brez lige prvakov, ki si jo tako zelo želi osvojiti vso kariero, bo očitno poskusil še ... dvakrat.

Da, verjeli ali ne, Buffon se je dogovoril vse potrebno za podpis nove, dveletne pogodbe, s PSG-jem, s katero bo branil do 43. leta. Pri PSG-ju so prepričani, da se taka napaka zgodi, sicer pa so pozitivno presenečeni in izjemno zadovoljni s predstavami, ki jih je Italijan prikazal v tej sezoni.