© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2019 14:27:45

ZLAAATAN! Zakaj bo slavni nogometaš brezplačno jedel mesne kroglice do konca življenja? (FOTO+VIDEO)

Profimedia

Zlatan Ibrahimović je pred dnevi gostoval v znani pogovorni oddaji pri Jimmyju Kimmelu in spet zablestel v polnem sijaju.

Priljubljeni švedski nogometaš je razlagal tudi o svojem življenju v Los Angelesu in o tem, kako je bilo, ko je prihajal za ameriško zahodno obalo. Ženi je dal nalogo, da najde opremljeno hišo, da se ne bo treba ukvarjati še z opremljanjem. No, njegova Helena Seger je našla prijetno domovanje, vendar brez pohištva. "Potem pa pojdi v Ikeo in kupi pohištvo," ji je dejal Zlatan.

Tu se je vmešal voditelj in mu dejal, da bogati ljudje pač ne kupujejo v Ikei, nogometaš pa mu je odvrnil: "Morda res ne, ampak pametni ljudje pa zagotovo."

To ni bilo prvič, da je Zlatan švedskega svetovno znanega proizvajalca pohištva povzdigoval v nebo. Lani poleti je bila denimo zelo odmevna njegova stava z Davidom Beckhamom pred tekmo na svetovnem prvenstvu med Švedsko in Anglijo. V primeru švedske zmage naj bi mu Anglež kupil v Ikei, karkoli si bo zaželel. Na njegovo žalost, je stavo izgubil in se za 'kazen' v angleškem dresu pojavil na tekmi Anglije.

Po najnovejši Zlatanovi reklami Ikee, se je odzvalo vodstvo podjetja in mu preko družbnega omrežja obljubilo zastonj njihove slavne mesne kroglice do konca življenja. Jimmy Kimmel bi pristavil, da bogati ljudje ne jedo Ikeinih mesnih kroglic. Jasno je, kaj bi ob tem dejal Zlatan ...