© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2019 11:55:32

Kaj pa TOLE?! Nov HUD UDAREC za Real, TEGA preprosto ni pričakoval NIHČE!

Reuters

V Realu nič ni tako kot bi moralo biti, zdaj pa še to.

Že na začetku marca so potonile vse ladje kraljevega kluba. Izpad iz lige prvakov, španskega pokala in boja za naslov španskega prvaka so stvari, ki jih v Madridu ne bodo mogli kar tako preboleti.

Sezona se je za njih praktično končala, v domačem prvenstvu jim je ostal samo še boj za mesta, ki prinašajo nastop v ligi prvakov v naslednji sezoni.

Toda to še ni vse, zdaj se obeta še en hud udarec, ki bo 'dvignil pokrovko' predsedniku Florentinu Perezu. Za to bo poskrbel nekdanji trener Julen Lopetegui, ki je tako neslavno končal svojo pustolovščino na stadionu Santiago Bernabeu.

Ekipo je vodil samo štiri mesece, da ne omenjamo tega, da je zaradi dogovora z Realom ostal brez mesta selektorja španske izbrane vrste. A zdaj se je Lopetegui odločil za radikalno potezo, kot pravi sam, se mu predsednik Perez sploh ni oglasil, ko je dobil odpoved.

Svojo pravico pa bo poiskal na sodišču, od kluba bo namreč zahteval 28 milijonov evrov odškodnine, to pomeni, da želi od Reala dobiti vso vrednost pogodbe.

lopetegui
Reuters