© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.04.2018 08:25:25

Zares je TEŽKO BRATI TE besede ANDRESA INIESTE! Je s tem zapečatil svojo usodo? Odgovor ne pušča DVOMOV!

Reuters

Barcelona se bo še nekaj časa ukvarjala z izpadom iz elitne lige prvakov.

Brez pravega motiva, brez prevelike vneme in še brez česa so se lotili povratnega obračuna in le čakali, kdaj se bo iztekel čas in kdaj bodo nastopili v polfinalu. No, tega ne bo, saj je napredovala Roma. Končala se je neka letošnja era, prav mogoče pa je, da se je končala še ena druga. Tista Andresa Inieste v dresu Barcelone.

Čarovnik na sredini igrišča je namreč sedmi sili namenil besede, ki ne dajejo veliko upanja, da bo svojo kariero nadaljeval pri Barceloni. 

"Možno je, da sem odigral zadnjo tekmo v ligi prvakov in zato še toliko bolj boli," je začel in nadaljeval s sključeno držo. "To je boleč izpad, saj tega nihče ni pričakoval po visoki zmagi na prvi tekmi. Ko delaš stvari napačno in storiš toliko napak ter se ne prilagodiš na tekmo, se zgodijo takšne stvari."

Kar težko je prebirati besede tako velikega mojstra, ki ne ve, kaj se je zgodilo in je najbrž odigral svojo zadnjo tekmo v ligi prvakov. "To je veliko razočaranje po takšni sezoni, ki jo imamo za seboj. Roma je točno vedela, kje nas mora napasti. To so počeli rigorozno. Težko je sprejeti eliminacijo, saj smo imeli veliko upanja na končno slavje, a to je zdaj izginilo."