© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.04.2018 08:16:33

POGLEJTE TOLE KRAJO! Zato se je Pepu 'odpeljalo', City ne bi mogel biti BOLJ OŠKODOVAN! (video)

Nobenega dvoma ni o tem, da so na razplet dvoboja Manchester City - Liverpool močno vplivali sodniki.

Saj veste, City je vodil 1:0 in ob koncu prvega polčasa neusmiljeno napadal, zadel vratnico, nizal priložnosti in nato zadel. Žogo je v mrežo za 2:0 poslal Leroy Sane, toda sodniki so zadetek razveljavili zaradi nedovoljenega položaja. Ob tem pa so spregledali nekaj neverjetnega, kajti o nedovoljenem položaju preprosto ni moglo biti govora. Resda je Sane stal tam, kjer bi dejansko bil ofsajd, če bi mu podal soigralec. Toda ...

Že iz žive slike je bilo jasno, posnetki pa so to le še izdatno potrdili, da žoge Saneju ni podal nogometaš Manchester Cityja. Po izbijanju Liverpoolovega vratarja se je odbila od stegna še enega nogometaša Liverpoola Jamesa Milnerja in prišla do Saneja. V nobenem primeru torej ni moglo iti za nedovoljen položaj, kar so sinje modri tudi zelo dobro videli, zato so povsem izgubili živce. Najbolj Pep Guardiola, ki je bil zaradi ostrih besed tudi izključen. 

V drugem polčasu je bil City neprimerno slabši, Guardiola je bil na tribuni in Liverpool je prišel do zmage 2:1 ter do zelo zanesljivega napredovanja. Nikoli pa ne bomo vedeli, kaj bi bilo brez te res velikanske sodniške sodniške napake. Kako velikanske, kaže že spodnja fotografija "podaje" Saneju, iz katere je razvidno, da igralec Cityja ni bil niti blizu tega, da bi igral z žogo. Enako razvidno pa je to tudi iz posnetka, ki ga najdete na tej povezavi.  

disbelief-as-manchester-city-are-robbed-of-a-second-goal