© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
10.04.2018 19:42:15

Atraktivna Španka igralcu Stoke Cityja: Nočem, da sin nosi tvoje ime! Alkohol ti jemlje še tisto malo možganov ...

Profimedia

Nekdanje dekle je ostro napadlo Jeseja Rodrigueza.

Do pred nekaj meseci sta bila par, potem pa se je končala srečna zgodba Rodrigueza in njegovega dekleta Aurah Ruiz. Španec se je odločil zapustiti njo in sina in od takrat sta Ruizova in Rodriguez na bojni nogi.

Njun sin ima srčno napako, zato je pogosto v bolnišnici, Ruizova pa je zdaj ostro napadla nekdanjega fanta in očeta svojega otroka. "Nimaš časa, da preživiš noč s sinom v bolnišnici, imaš pa ga za obisk diskotek, za pitje, kajenje in trošenje denarja za vse te ženske. Nočem, da sin še naprej nosi tvoje ime, ker si res ne zasluži imeti takega očeta, kot si ti. Ti si največja napaka v mojem življenju. Alkohol ti jemlje še tisto malo možganov, kar jih imaš," je prek socialnega omrežja sporočila jezna Ruizova.

Vojna med nekdanjim parom se je začela pred meseci, ko je nekdanji igralec Reala, ki je zdaj s strani PSG-ja posojen v Stoke, prav tako na socialnem omrežju objavil, da pazi na sina in da vedno skrbi zanj. Takrat je Ruizova to zanikala in od takrat ne zamudi nobene priložnosti, da mu vrže pod nos dejstvo, kako (ne) skrbi za otroka.

Galerija