© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2018 18:56:51

Zinedine Zidane SESTAVIL seznam igralcev za 'ODSTREL'

Reuters

Letošnja sezona je za Real prava nočna mora. Madridčani so v igri samo za eno lovoriko, saj so se uvrstili v četrtfinale lige prvakov.

Toda trener Zinedine Zidane naj bi v klubu ostal tudi, če ne osvojijo najprestižnejšega tekmovanja. Zato je Francoz z mislimi že pri sestavi ekipe za naslednjo sezono.

Kot vse kaže, se na stadionu Santiago Bernabeu obeta zelo vroče poletje, ne samo v vremenskem smislu. Zidane tako predsedniku Florentinu Perezu že izročil seznam igralcev, na katere v bodoče ne bo več računal.

Pri španskem Don Balonu zatrjujejo, da so se na njem znašli, Marcos Llorente, Borja Mayoral, Achraf Hakimi in Dani Ceballos. Če omenjena imena ne predstavljajo pretiranega presenečenja, pa je povsem drugače z igralci, ki so se poleg njih prav tako znašli na seznamu za 'odstrel'. Če bo klub dobil zadovoljive ponudbe, si novega delodajalca lahko najdejo še Keylor Navas, Gareth Bale in Mateo Kovačić.

Zanimivo je, da Zidane še vedno računa na svojega rojaka Karima Benzemaja, čeprav je težko verjeti, da ga bo klub po tako skromni sezoni resnično zadržal.