© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2018 18:31:08

Tole traja že SEDEM LET: Alonsa preganja preteklost, navijači Tottenhama MU NIKOLI NE BODO OPROSTILI! (foto)

Reuters

V dvoboju Chelseaja in Tottenhama je bil član modrih Marcos Alonso spet tarča gostujočih navijačev. Ti ga ob vsaki priložnosti spomnijo na izjemno boleč dogodek iz preteklosti.

Maja 2011 je bil Alonso udeležen v prometno nesrečo, v kateri je umrla 19-letna ženska. Zgodilo se je v Madridu, Alonso pa je vozil avto, ki je trčil v zid, pri čemer je umrla sopotnica. Na mokri cesti je vozil s hitrostjo 112,8 kilometrov na uro, čeprav je bila omejitev 50 kilometrov na uro. Chelseajev branilec je bil takrat aretiran, v krvi je imel 0,93 mg aklohola na mililiter. Obsodili so ga na 21 mesecev zapora, a so kazen nato spremenili v globo, tako da je plačal 61 tisoč evrov, prav tako so mu za tri leta in štiri mesece vzeli vozniško dovoljenje.

Od takrat je tarča neusmiljenih napadov Tottenhamovih navijačev. Ti izkoristijo prav vsako priložnost, da ga spomnijo na omenjeni dogodek. Za to priložnost imajo posebno pesem, prav tako pa na ulici delijo letake z napisom: "YIDS, Alonso he's a KILLER driver, North London is ours." To bi v prostem prevodu pomenilo, da je Alonso voznik ubijalec, ob tem pa je pripis, da severni London pripada navijačem Tottenhama.

tottenham
twitter