© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2018 13:17:17

Chiellini ŠOKIRAL: Ugriz Luisa Suareza? Povem vam, KAJ SI ŽELIM ...

vszi

Svetovno prvenstvo v Braziliji si je marsikdo zapomnil po incidentu v dvoboju Urugvaja in Italije, ko je Luis Suarez zahrbtno, podlo in zverinsko ugriznil Giorgia Chiellinija.

Skoraj štiri leta pozneje je italijanski branilec povedal, da do Suareza ne čuti nobene zamere. Še več, izkušeni nogometaš je povedal, da je to pripravljen pokazati naslednjič, ko se z Urugvajcem srečata na igrišču.

suarez chiellini
vszi
V četrtfinalu lige prvakov bo Juventus igral z Realom, Barcelono pa čaka obračun z Romo, tako da obstaja nekaj možnosti, da se igralca še srečata v nadaljevanju tekmovanja. Chiellini pa bi zelo rad videl, da bi se to zgodilo, pravzaprav si tega želi, kar je tudi razložil. "Od leta 2014 sva si že stala nasproti, kar mi je bilo v veliko zadovoljstvo, saj je izjemen napadalec in vedno predstavlja določen izziv," je Chiellini povedal za El Mundo, nato pa dodal: "Kazen neigranja, ki jo je dobil po tistem dogodku, ko ni smel stopiti na stadion, je bila zame preprosto pretirana. On je bil pravi primer, kaj pomeni svetovno prvenstvo."

Tako je povedal Chiellini, ki bi si s Suarezom zelo rad izmenjal dres. Suarez je bil takrat kaznovan s štirimesečno prepovedjo igranja.