© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2018 07:59:46

Iniesti se je ZAVRTELO V GLAVI: Kako se bo pa to končalo?

Legendarni vezist Barcelone Andres Iniesta je doživel pravi šok.

Iniesta praktično velja za ikono katalonskega velikana, saj je njegov član že celo kariero. Toda pri 33 letih je počasi treba razmišljati tudi o tem, da v bližnji prihodnosti ne bo več sposoben igrati na ravni, na kateri smo ga vajeni.

Govorilo se je že o tem, da bi poleti utegnil zapustiti Camp Nou, čeprav marsikdo ne verjame, da je to sploh mogoče. Verjetno tudi on ni pretirano naklonjen tej zamisli, ampak zdaj je dobil težko nalogo in prekleto dobro bo moral razmisliti o svoji prihodnosti.

Iz Kitajske je namreč na njegov naslov prišla ponudba, ki je poskrbela, da se mu je zavrtelo v glavi. Tamkajšnji prvoligaš Tianjin Quanjian je slovitemu nogometašu za dveletno zvestobo pripravljen plačati kar 70 milijonov evrov. Da, prav ste prebrali - 70 milijonov evrov!

Ne samo to, lastniki kluba so pripravljeni kupiti tudi vino iz Iniestove , za kar bi odšteli osem milijonov evrov, žlahtno kapljico pa bi nato prodajali na Kitajskem.

Za Tianjin že igrajo nekateri zvezdniki, ki jih poznamo z evropskih nogometnih zelenic, in sicer Axel Witsel, Alexandre Pato in Anthnony Modeste. Trener pa je Portugalec Paulo Sousa.