© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2018 17:34:40

REVOLUCIJA V PARIZU: Na izhodnih vratih PSG-ja kar OSEM SUPERZVEZDNIKOV francoskega velikana!

Profimedia

Pri PSG-ju se obetajo drastične spremembe.

Poraz PSG-ja v osmini finala lige prvakov proti Realu bo imel kot vse kaže drastične posledice. Pisali smo že, da so se vodilni možje francoskega velikana odločili, da po koncu sezone zamenjajo trenerja, zdaj pa francoski Le Parisien poroča, da naj bi bila na izhodnih vratih bodočega francoskega prvaka tudi osmerica superzvezdnikov. 

"Neymar in Mbappe sta prihodnost tega kluba," je prvi mož kluba Nasser Al-Khelaïfi razkril edina dva nogometaša, ki naj bi bila varna pred veliko čistko, Le Parisien pa razkriva, da bi se lahko od francoskega velikana poslovilo kar osem izjemno pomembnih nogometašev PSG-ja. 

Thiago Motta, Thiago Silva, Dani Alves, Adrien Rabiot, Edinson Cavani, Marco Verratti, Angel Di Maria in Javier Pastore naj bi bili vsi na seznamu za odstrel. Zaradi različnih razlogov. Thiago Motta, Thiago Silva in Dani Alves zaradi starosti, Adrien Rabiot zaradi zavlačevanja s podpisom nove pogodbe, Edinson Cavani zaradi nediscipline, Marco Verratti, Angel Di Maria in Javier Pastore pa kot nogometaši, za katere bi lahko PSG iztržil lepo odškodnino. Le Parisien pa omenja še dva nogometaša, ki bi se ju lahko Parižani znebili, to sta oba leva bočna branilca Layvin Kurzawa in Yuri Berchiche.