© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2018 14:33:11

To pa je nakup! Če boste SERGIA RAMOSA videli v tem avtomobilu, se niste zmotili ... (video)

Sergio Ramos je ponosno razkazal svojega najnovejšega jeklenega konjička.

Slavni nogometaši in razkošni avtomobili gredo z roko v roki. Praktično ga ni nogometnega zvezdnika, ki v svoji garaži ne bi imel vsaj nekaj nadvse razkošnih in dragih jeklenih konjičkov. V angleški ligi nogometaši med seboj kar tekmujejo, kdo bo imel bolj razkošnega in ekskluzivnega jeklenega konjička, Cristiano Ronaldo jih ima v svoji garaži okoli 15, najdražji med njimi pa je Bugattija Chirona, ki naj bi bil vreden okoli 3 milijone evrov, najcenejši med njimi pa ... Ah, to niti ni pomembno.

Za precej zanimivo prevozno sredstvo pa se je odločil kapetan Reala Sergio Ramos, ki ima v lasti razkošnega audija, ki ga je dobil v začasno uporabo od sponzorja, zdaj pa si je omislil čisto pravega "fička". Dvovratno vozilo v temno rdeči barvi je pokazal tudi prek svojega družabnega omrežja, da gre resnično za njegovo vozilo, pa ga boste spoznali po nalepki pri zadnjem blatniku. Gre za napis SR4, kar predstavlja začetnici njegovega imena in priimka ter številka, ki jo nosi na svojem dresu.

Zanimivo, podobno prevozno sredstvo je pred letom dni oziroma za 18. rojstni dan prejel slovenski košarkar Luka Dončić. Le da je njegov v rdeči barvi ...

Galerija