© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2018 14:05:16

BIZARNO! Kakšna KOMEDIJA v srbski ligi: Niti DOTAKNIL se ga ni, pa je Crvena zvezda vseeno dobila enajstmetrovko (video)

Profimedia

Tekmo med Vojvodino in Crveno zvezdo je odločila bizarna sodniška odločitev.

Že desetletja v Srbiji celo ptički na vejah čivkajo: Crvena zvezda in Partizan sta nedotakljiva tudi zaradi sodnikov. In skorajda ga ni kroga, v katerem sodniki ne bi piskali v korist obeh velikanov iz Beograda. No, "zvezdaši" in "partizanovci" s prstom vedno kažejo eden na drugega, a dejstvo je, da so bili v preteklosti oboji nič kolikokrat obdarovani s strani delivcev pravice.

Tako je bilo tudi tokrat, ko sta se v Novem Sadu pomerila Vojvodina in Crvena zvezda. Gostje so slavili z 2:1, toda njihov zmagoviti zadetek v 84. minuti je bil sporen, da bi težko bil bolj. Padel je namreč iz komično dosojene enajstmetrovke, sodnik Jovan Šegrt je pokazal na belo točko po dvoboju Aleksandra Mesarovića in Nemanje Radonjića. Slednji je padel, a ne zaradi prekrška, marveč zato, ker mu je - spodrsnilo! Dejansko se ga Mesarović skorajda ni niti dotaknil. No, Šegrt je vseeno videl prekršek in pokazal na belo točko.

"Veste, kakšni so moji občutki? Osramotili so Vojvodino, in to na njen rojstni dan. Osramočen sem tudi jaz kot trener. Osramočeni so vsi moji fantje. Vsega ostalega pa ne bi preveč komentiral. Če bi govoril o nogometu, igri in akciji, bi bil smešen. Vsi so priča vsemu, kar se dogaja v našem nogometu," je bil vidno besen trener Vojvodine Ilija Stolica, ki iz prostega sploh ni želel priti na tiskovno konferenco, kasneje je spregovoril le za Areno Sport.