© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2018 17:55:20

KAKŠNA GESTA LIVERPOOLOVEGA DVOJCA! Dobro se z dobim vrača

twitter

Z Otoka prihaja navdušujoča zgodbica, v kateri imata poleg nekega fantka glavno vlogo Liverpoolova nogometaša. Sijajna gesta Andyja Robertsona in Roberta Firmina je postala hit na svetovnem spletu.

Zgodba se suka okoli fantka po imenu Alfie Radford, ki je svojo žepnino namesto za sladkarije in lastne potrebe namenil v dobrodelne namene (tako imenovane foodbanks). Čudovita gesta, ki je prišla tudi na ušesa nogometašev Liverpoola. Robertsona je ravnanje mladega fanta prevzelo do te mere, da se je odločil kontaktirati in nagraditi mladeniča.

In ker se dobro z dobrim vrača, je pismu priložil še podpisani dres, toda ne svojega, ampak tistega od zvezdniškega soigralca Firminha. Razlog je navedel v enem izmed odstavkov. Razlog, ki je tako kot obe gesti naravnost sijajen. "Pošiljam ti dres Roberta Firminha, ki ga je nosil na eni izmed letošnjih tekem in ga prosil naj ga podpiše v znak zahvale kar si storil. Iskreno povedano Alfie, nihče si ne želi dresa bočnega branilca, zato ti pošiljam raje Bobbyjevega. Upam, da je to OK..."

Briljantno.