© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2018 10:31:39

Bizarna poteza za rdeč karton! Soigralec Birse in Cesarja je 'izvedel Mourinha' in zaradi svoje neumnosti pomagal Juventusu! (video)

Reuters

Na tekmi med Chievom in Juventusom je prišlo do nenavadnega in nevsakdanjega pripetljaja, skorajda že bizarnega.

Chievo iz Verone, za katerega igrata Valter Birsa in Boštjan Cesar se je ta konec tedna pomeril z Juventusom in že v 62. minuti zaradi izključitve ostal brez dveh nogometašev. Do najbolj bizarnega trenutka tekme je prišlo v 62. minuti tekme pri rezultatu 0:0, ko je branilec Chieva Fabrizio Cacciatore zaradi udarca obležal na tleh, zaradi katere je potreboval pomoč. Sodnik mu je rekel, da mora zaradi tega zapustiti igrišče in počakati na njegov znak, da se lahko spet vrne v igro. Cacciatore tega najprej ni želel storiti, je pa zato poskrbel za gesto, ki je odmevala.

Med korakanjem z igrišča je namreč odigral pravo sceno, med katero so mu 'nadeli lisice' in ga vklenili. To je pred leti kot trener Interja izvedel tudi Jose Mourinho, ki je tako kot Ciaccatore želel sporočiti, da gre za sodniško pristranskost in da želijo na vsak način pomagati Juventusu. Delivec pravice je 'zaporniku' pokazal neposreden rdeč karton, le nekaj trenutkov kasneje pa je stara dama zabila za zmago.