© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.01.2018 10:23:53

MARIBOR razkril, KDO NE POTUJE na priprave v TURČIJO: Vijoličasti brez ENEGA NAJBOLJŠIH in brez PETERICE ODPISANIH!

Drago Wernig - TAKA

Darko Milanič je po včerajšnji prijateljski tekmi z avstrijskim tretjeligašem Weizem (3:0) razkril seznam potnikov, ki bodo v ponedeljek odpotovali v Belek na najpomembnejši del priprav.

Kar smo zapisali že v sobotni tiskani izdaji Ekipe SN, bo mariborska zasedba v Turčiji malce zdesetkana, saj v Belek ne bo odpotoval prva izbira vijoličastih na levem bočnem položaju in eden najboljših posameznikov Maribora v tej sezoni, Mitja Viler. 31-letni Primorec bo ostal doma. Zakaj? Vse skupaj je pojasnil Darko Milanič: "Viler ne potuje z nami. Ker so priprave taki, da se od fizioterapevtov zahteva veliko, ker imajo v tem času oni veliko dela, bo vse skupaj bistveno lažje, če bo Viler ostal doma in v Mariboru opravljal terapije."

Ni pa Viler edini, ki ne bo odpotoval v Turčijo, doma bo ostala tudi peterica odpisanih. Peterica, na katere Milanič v tej sezoni kot vse kaže ne računa. "Še nekaj igralcev je, ki ne potujejo na priprave v Belek. Ne potujejo Mertelj, Vokić, Sunny, Moravac, Ahmetović. Zanje bomo poskušali najti nove klube," je pojasnil Milanič.