© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2017 12:57:02

Kocka je PADLA! Ibrahimović se je ODLOČIL, zvezdnik Uniteda pa RAZKRIL: švedska reprezentanca bo ...

Reuters

Zvezdnik Manchester Uniteda je v intervjuju razkril reprezentančno usodo slovite Šveda Zlatana Ibrahimovića.

Marcos Rojo, član Manchester Uniteda se počasi vrača. Tudi on, kot soigralec Zlatan Ibrahimović, si je aprila poškodoval koleno in prestal podobno operacijo, Jose Mourinho pa je tudi njega enkrat že poslal v igro.

Rojo, član argentinske reprezentance, se zdaj zdrav že veseli tudi SP v Rusiji, na katerem bo zaigrala tudi njegova država.

O tem se je pogovarjal tudi z Zlatanom, ki pa se je kot kaže dokončno odločil. Švedska reprezentanca bo svojo pot na SP pisala brez Ibre.

"Dejal sem mu, zdaj, ko sta obe najini državi na SP, morava iti v Rusijo. A on mi je rekel, ne, da ne bo šel. Ne vem, mislim, da bi moral iti.!

Sicer pa je Šveda pohvalil. "Ima izreden karakter, za vse tiste, ki ga ne poznajo in pravijo, da se vseskozi petelini in je egoističen, toda on ni tak. Je fenomenalen, je prava zver, ki trdo dela in hoče zmagati v vsem. Vedno je vesel, zelo pozitivna oseba, zelo mi je pomagal, iz človeka izvleče najboljše," je dejal Argentinec, ki je priznal, da ju mora Mourinho na treningu velikokrat miriti in opozarjati.

"Vedno nama govori naj se na treningu umiriva. Z Ibro namreč vedno igrava na vso moč in se boji, da se bova z brcami ubila," je še dodal Marcos Rojo.