© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.11.2017 08:16:17

Sodniška odločitev, zaradi katere NORI in kriči cel svet: KRAJA EPSKIH razsežnosti, ki je prinesla zmago madridskemu Realu!? (video)

Reuters

Tekma med Malago in madridskim Realom še vedno še kako buri duhove.

Kraljevi klub je sicer z odločilnim zadetkom Cristiana Ronalda na koncu slavil s 3:2 in se še enkrat več v velikih mukah prebil do treh točk, toda na tekmi je prišlo do odločitve, ki je na noge dvignila ne le celo Španijo, temveč cel svet. Malaga je namreč ob izdihljajih prvega polčasa ob izidu 2:2 namreč dosegla zadetek, toda preden je žoga preletela črto, je sodnik zapiskal konec polčasa. 

malaga real

Sodnik Gil Manzano je po koncu tekme pojasnil nogometašem Malage, da se je za takšno odločitev odločil, ker naj bi roka nogometaša Malage Paula Baysseja Daniju Carvajalu preprečila, da bi skočil. Mnogi sodniški strokovnjaki, ki so na primer za špansko Marco komentirali in analizirali to odločitev, se z njegovo razlago niso strinjali, češ, da se to v kazenskem prostoru redno dogaja in sodniki puščajo  igro. 

Madridčani so sicer povedli že v deveti minuti, ko je Ronaldo po strelu z glavo zadel okvir vrat, odbitek je v mrežo pospravil Benzema. Gostje so se vrnili v igro z golom Rolana, tri minute zatem je Casemiro poskrbel za vnovično vodstvo Reala. Po slabi uri igre je Castro zadel za 2:2, za veselje belega baleta je poskrbel Ronaldo s svojim šele 2. golom v španskem prvenstvu.