© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.11.2017 20:08:24

LEO MESSI: Kakšen je moj odnos z RONALDOM? Ko se vidiva, je v redu, sicer pa …

Reuters

Argentinski zvezdnik je spregovoril o svojem največjem tekmecu.

Leo Messi je danes poskrbel, da so si navijači Barcelone lahko oddahnili. Katalonski velikan je razkril, da je argentinski zvezdnik podpisal novo pogodbo do 30. junija 2021, v njej pa je tudi brutalna odškodninska klavzula – znaša nič manj in nič več kot 700 milijonov evrov.

Le nekaj dni prej pa je Čarovnik še četrtič dobil nagrado zlata kopačka in ob tej priložnosti med drugim spregovoril tudi o odnosu s Cristianom Ronaldom. Sta prijatelja? "To je težko definirati. Cristiano in jaz se izven igrišča videvava samo na podelitvah nagrad in takrat je najin odnos ‘ceremonijalno’ dober, ampak …," je začel Lionel Messi in nadaljeval: "Ne vem, ali bova v prihodnosti prijatelja. Prijateljstvo je nekaj, kar se gradi ob skupnem preživljanju časa in ob spoznavanju osebe. Midva nimava nikakršnega odnosa. Vidiva se na podelitvah nagrad in to so edini trenutki, ko se pogovarjava. V tistem trenutku je vse v redu, toda po tem se ne slišiva."

Messi je razkril tudi svojo veliko slabost, Nekaj, čemur se ne more opreti: "Čokolada. Težko se ji uprem. Mnoge stvari v zvezi s prehrano lahko nadziram, a čokolada bo ostala moj problem. Preprosto sem ljubitelj čokolade. Skupaj z otroki bi lahko sladkarije jedel dan in noč."