© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2017 11:15:02

Neverjetno! Juventusov junak Dani Alves je pred 3 meseci želel nazaj v Barco! Katalonci pa so rekli ...

Fascinantno razkrijte prihaja s Pirenejskega polotoka, kjer se jim kolca ob sanjskih predstavah brazilskega zvezdnika.

Tri asistence in nor zadetek. To je izkupiček Danija Alvesa na poti do štirih golov, s katerimi je Juventus izločil Monaco in se uvrstil v veliki finale lige prvakov. Tri sijajne asistence in nor zadetek ob resnično sanjskih predstavah, zaradi katerih je bil Brazilec najboljši posameznik na obeh srečanjih.

Skupaj z njegovo imenitno igro v četrtfinalu proti Barceloni je to sprožilo številne obtožbe na račun ponosa Katalonije, ki je svojemu dolgoletnemu zvezdniku ponujal le enoletno pogodbo in ga je praktično postavil pred vrata. No, to pa še ni vse. Pravzaprav to še niti približno ni vse.

Kot razkrivajo katalonski mediji, se Alves v prvi polovici sezone v Italiji nikakor ni znašel. Igral je malo, življenje v Torinu mu ni dišalo, otroci so bili v Barceloni, vse skupaj pa je bilo zanj premalo in je hotel nazaj. Pripravljen je bil požreti zamere, ponudil se je Barceloni in se bil pripravljen vrniti. Tudi z enoletno pogodbo. 

Odgovor Barcelone. Ne. Nikakor ne. Ni poti nazaj. Pri Barci so bili ponosni, bili pa so tudi prepričani, da je Alves v Torinu dokazal, da je z njim konec. Alves je prosil, a vrata so mu zaprli pred nosom. In potem je začel igrati "malo" bolje. In zdaj smo, kjer smo. In zdaj jim je skoraj zanesljivo močno žal ...