© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.05.2017 10:15:33

Sramotna misija! Tako je želel izločiti Higuaina iz finala, začelo pa se je pred 3 leti ... (video)

Branilec Monaca si je v zaključku obračuna z Juventusom zamislil nekaj prav posebnega. Sramotnega.

Poljski branilec Kamil Glik je deloval zelo jasno. Nemarno je pohodil napadalca Juventusa Gonzala Higuaina, ga provociral, si želel reacije. Z jasnim ciljem. Da bi se Argentinec odzval, naredil kaj agresivnega, bil izključen in ostal brez tako zelo želenega. Izključen bi moral biti Glik, njegov napad je bil nedopusten, a sodniki ga niso opazili.

Higuain je zdržal. Vedel je, kaj in koliko je v igri. Uspel se je brzdati, ni dovolil maščevanja. Ker resnično je šlo za maščevanje, saj je Glik že vse od leta 2014 dajal jasno vedeti, da bo Higuainu vrnil milo za drago. Prej ali slej. Od tedaj je to obljubljal prijateljem in zdaj je obljubo skušal držati.

Kaj pa se je zgodilo leta 2014? Tedaj sta se na zelo odmevni tekmi pomerila Napoli in Torino, bivši Higuainov in Glikov klub. Higuain pa je dosegel zelo pomemben zadetek, potem ko je brez žoge in stran od sodnikovih oči grdo (to je treba priznati) na tla potegnil svojega čuvaja Glika.

Spodaj si lahko ogledate posnetek načina, na katerega je Glik pohodil Higuaina. A tudi posnetek tistega dogodka iz leta 2014.