© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2017 09:45:30

Samo na San Siru! In samo zanj! Ovacije Francescu Tottiju, žvižgi njegovemu trenerju, ker ni ... (video)

Obračun Milana in Rome je bil prizorišče prav posebnih, še nikoli videnih dogodkov.

Roma je premagala Milan s 4:1, v glavni vlogi pa je bil njen legendarni kapetan Francesco Totti, pa čeprav ob gostovanju sinov volkulje v svetovni prestolnici mode ni odigral niti minute. Navijači rdeče-črnih so se namreč z vsem spoštovanjem do lastnih ljubljencev odločili, da je tokrat najbolj pomemben on.

Na neverjeten način so ga počastili kar trikrat. Najprej mu je na ogrevanju ob predstavitvi nogometašev stoje zaploskal ves stadion, česar italijanska nogometna scena praktično ne pomni. Nato so najzvestejši navijači med polčasom izobesili velik transparent z napisom 'Navijači Milana v poklon velikemu rivalu'.

totti-1170x658

Najbolj nenavaden, celo šokanten dogodek pa je sledil nekaj minut pred koncem tekme. Čeprav je Milan visoko izgubljal, je njegove navijače zanimalo nekaj drugega. Hoteli so, da bi trener Rome Luciano Spalletti ob zadnjem obisku kultnega San Sira Tottiju namenil nekaj odigranih minut. A je razmišljal drugače.

222245860-f2096dec-b885-495e-9844-b302773a2bc7

Spalleti se je odločil Tottija pustiti na klopi do konca, San Siro pa je tako ogrevanje nogometaša, ki je vstopil namesto legendarnega Francesca, kot sam vstop, kot trenerja Spallettija glasno izžvižgal. Zares poklon legendi brez primere, medtem ko Spalletijeve poteze niso jasne nikomu.

Totti bo ob koncu sezone končal kariero, tako da ga navijači Milana ne bodo gostili nikoli več. Nekaj neverjetnih prizorov s San Sira si lahko ogledate v spodnjih posnetkih.