© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.05.2017 08:33:34

Zakaj so zares prišli Indijci? V Sloveniji so res bili, toda ne zaradi Olimpije, zanima jih klub iz soseščine

www.alesfevzer.com

Vlagatelji iz Indije niso v igri za prevzem Olimpije.

Časnik Dnevnik je nedolgo tega poročal, da se Milan Mandarić za prodajo Olimpije dogovarja celo z vlagatelji iz Indije, za katerimi naj bi stal celo sloviti Sachin Tendulkar, eden najboljših indijskih igralcev kriketa vseh časov in med drugim solastnik tamkajšnjega nogometnega kluba Kerala Blasters. Indijci so dejansko pripotovali v Slovenijo, toda - kot smo izvedeli - ne zaradi Olimpije.

Indijska odprava se je v Sloveniji mudila na Brdu pri Kranju, kjer si je ogledala center za trening Nogometne zveze Slovenije, obiskala je tudi Domžale in menda Maribor. Ali se je sestala tudi z Mandarićem, ni znano, toda najpomembnejše je tako ali tako dejstvo, da Indijci tukaj sploh niso bili zaradi Olimpije, ampak zaradi kluba iz soseščine.

Po naših informacijah se omenjena skupina indijskih vlagateljev zanima za prevzem Austrie iz Celovca, ki po zadnji finančnih težavah, zaradi katerih je ostala brez drugoligaške licence, trenutno nahaja v tretji avstrijski ligi. Austria naj bi bila indijskemu kapitalu še kako naklonjena, Olimpija pač ne. Ne nazadnje je Mandarić javno potrdil, da o Indijcih ne ve veliko, hkrati ga prodaja zmajev v tem trenutku niti ne zanima.