© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.05.2017 18:00:51

Kam pa si izginil, Pique? Brutalno zasebno sporočilo zvezdnika Reala simbolu Kataloncev: Veš, kdor ...

Reuters

Potem ko je bil nekaj časa zelo glasen in je na družabnih omrežjih objavljal večkrat na dan, se Gerard Pique ta teden ni oglasil.

Pique si pač ni zvest. Ko mu odgovarja, so ga polna družabna omrežja, strelja iz vseh orožij, se norčuje. Tako je bilo po PSG-ju in tako je bilo predvsem po odmevni zmagi na el clasicu. Takrat je šel zelo daleč, na madridske medije se je celo spravil z besedami, da bi rajši videli podrtje stadiona Santiago Bernabeu kot Messijevo proslavljanje.

Gerard je vztrajal še nekaj dni, ta teden pa ga ni na spregled. Očitno mu visoka zmaga Reala, hat-trick Cristiana Ronalda, kraljevi klub z nogo in pol v novem finalu lige prvakov ter odsotnost kakršnihkoli sodniških polemik ne odgovarjajo tako zelo. Madridski mediji mu zato zdaj vračajo udarec, nogometaši Reala pa prav tako.

"Barcelona proslavlja zmage na posamičnih tekmah, kot bi šlo za naslove. Tako je bilo v ligi prvakov in tako je bilo na el clasicu. Toda v prvenstvu je vse v naših rokah, v ligi prvakov pa smo tam, kjer nje ni," poudarja Sergio Ramos, ki je bil zelo polemičen tudi na družabnih omrežjih.

No, po informacijah vedno dobro obveščenega portala Diario gol pa je šel najdlje v zasebnem sporočilu, s katerim sta se dodatno sprla ob Ramosovi izključitvi na el clasicu. "Kje si zdaj? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje," je menda sporočil velikemu rivalu. No, ni sicer še konec in Ramos se še ne more smejati, je pa na boljši poti kot Pique.